Jobba med oss

JOBBA MED OSS?

Vi söker tre skådespelare, mellan 20 och 40 år, till vår nya föreställning Jag var här!Tjänsterna är på heltid och  lönen är avtalsenlig. Vi repeterar i Stockholm. Anställning nov 2021 – april 2022, med eventuell förlängning. Förhoppningsvis med ytterligare en spelperiod nästa läsår. 


Vi söker dig som har gått teaterhögskola eller motsvarande, gärna har körkort och tycker om att arbeta kollektivt och för en ung publik. Meriterande är erfarenhet av att spela för unga, hålla workshops, improvisation, immersivt arbete, lajv, spelupplägg, interaktivt arbete med aktiv publik. Vi välkomnar olika erfarenheter och utseenden.


Jag var här! ska bli en turnerande föreställning för högstadiet som tar med eleverna på en resa i deras egen skola. Skolgården, korridoren, toaletten blir för en dag spelplatser vi rör oss mellan. En humoristisk, sinnlig, omslutande och interaktiv föreställning om att gå i skolan, om verklighet och drömmar, om var det är farligt och var det är tryggt. Jag var här! utforskar tillsammans med elever skolans olika platser och hur de påverkat och påverkar eleverna. Föreställningen ska bygga på elevers berättelser och skapas i tätt samarbete mellan ensemblen och tre högstadieklasser. Idé och koncept Annikki Wahlöö och Anna Mannerheim, Anna även regi.


SKICKA ANSÖKAN,CV och FOTO TILL INFO@TEMPORARITY.COM SENAST DEN 28 SEPTEMBER.


Föreställningen kräver att man kan förflytta sig runt på olika platser. På turné bygger skådespelare scenrummet tillsammans. Tunga lyft och övernattningar förekommer. I samband med föreställningen kommer vi erbjuda workshops som du är med och leder. Som skådespelare med oss blir du även involverad teaterns övriga verksamhet. Målet är att Temporarity ska växa de kommande åren och vi söker dig som vill vara med på den resan.


Temporarity är en fri grupp som turnerar i hela landet. Vi gör omslutande teater och konst med varierande grader av interaktivitet och publikdeltagande. Vi är intresserade av ett sensoriskt berättande, som talar till publikens alla sinnen. Vi spelar för både unga och vuxna. Vi är medlemmar i Teatercentrum och följer avtalet mellan dem och Scen och Film.


Vi kommer välja ut några av de sökande till audition i form av en workshop som sker den 9 eller 10 oktober, du behöver vara tillgänglig då.


 Frågor? Ring Anna på 0707705806.