OM OSS

OM OSS

TEMPORARITY

Vi gör omslutande teater och konst med varierande grader av interaktivitet och publikdeltagande. Vi är intresserade av ett sensoriskt berättande, som talar till publikens alla sinnen. Vi spelar för både unga och vuxna. Teatern arbetar uppsökande och turnerar i hela Sverige samt internationellt. Vi är intresserade av forskning och fördjupade arbeten.


Temporarity har bl.a. sina rötter i Teater Laika. Vi är medlemmar i Teatercentrum.


KONTAKT

info@temporarity.com

producent@temporarity.com

Telefon: 0724448094


Följ oss på:

MEDARBETARE

PRODUCENT     producent@temporarity.com      Telefon: 072 444 80 94

ANNA MANNERHEIM

Regissör, skådespelare, dramatiker med intresse för publikmöte, rum och scenografi. Och att skapa för barn och unga. Anna undervisar också gärna. En av grundarna till Cirkus Tigerbrand.


Anna regisserar Jag var här! och står tillsammans med Annikki för idé, dramaturgi och koncept. Anna spelar även i Gömda ögonblick.


Utbildad på Teaterhögskolan i Göteborg 1992-95,

Konstnärlig masterexamen i teater från HSM 2010-2012. Examensprojekt: Skådespelaren, publiken och det delade rummet samt Medearum.


Har bl.a. arbetat på Cirkus Tigerbrand, Satans demokrati, Smålands Musik och Teater, 4e teatern. Just nu spelar Cirkus Tigerbrand Gropen, som Anna regisserat,  i hela Sverige.


Se mer HÄR

ANNIKKI WAHLÖÖ

Skådespelare, kreatör, dramatiker, performer.


Annikki är skådespelare i Jag var här! och står tillsammans med Anna för idé, dramaturgi och koncept. Annikki spelar även i Platon Platina och Gömda ögonblick.


Utbildad på bl.a.Teaterhögskolan i Malmö 1992-1994.

Konstnärlig masterexamen i teater från HSM 2012-2014. Examensprojekt: The Critical Wedge  samt Threads.


Har bl.a. arbetat på Cirkus Tigerbrand, De utvalgte (Norge), Cosmonauti (Italien), Teater Pero, Teater Sputnik.


Annikki är också en av Tiny Festival Producers. De har just avslutat Tiny Walking Hotel Festival i Göteborg och GIBCA extended i Skaraborg med deras Entangeling Walks.


Se mer HÄR


KATARINA RODOPOULOS

Clown, skådespelare, mimare. Brinner för att skapa scenkonst för och med barn. Tycker om slapstickhumor, akrobatik och att sjunga. Spelar fiol ochdragspel.


Katarina är skådespelare i Jag var här!


Utildad på mimprogrammet på Teaterhögskolan i Stockholm 2007-2010.


Har bl.a. arbetat på Teater De Vill, Pantomimteatern, Barnens Underjordiska scen, Usii Teatteri, Orionteatern och Clowner utan gränser.


Katarina har också egna produktioner på repertoaren såsom Veras skafferi som också spelas på finska.


Se mer HÄR

ROY NEHMÉ

Skådespelare.


Roy spelar i Jag var här!


Utbildad på Stockholms elementära teaterskola 2013-2014


Har de senaste 4 åren arbetat på Ung utan pung och med dem spelat teater för barn och unga över hela landet. Han har även arbetat mycket med workshops. 


Tidigare har han arbetat på Turteatern samt satt upp sin egna monolog ”Lille Roj” som spelats på bl.a Unga klara och Teater Tribunalen.

MARTIN LAGOS

Skådespelare, ståuppkomiker, programledare. Spelar gitarr och dragspel.


Martin är skådespelare i Jag var här!


Utbildad på Stockholms dramatiska högskola 2017-18


Martin har arbetat som ståuppkomiker i 12 år och uppträder på svenska, engelska och spanska. Han har gjort 3 soloshower som spelat runt om i landet. De sensate åren har han också arbetat som skådespelare.


Har b.a. arbetat på Riksteataern ,Teater Carpa, TankesmedjanP3, Morgonpasset P3, på ståuppscener i hela Sverige.


Just nu kan ni om ni har tur se Martin dyka upp på ståuppscenen eller i ett par , än så länge, hemliga filmroller.


NONNO NORDQVIST

Kostymdesigner och scenograf. Gör kostym och rekvisita till Jag var här!


Nonno har över 350 föreställningar bakom sig och har arbetat med allt från små fria grupper till London musikaler och film.

En av grundarna till Utomjordiska teatern som skapade stora scenföreställningar i icke traditionella rum.


Nonno var långt innan det var på modet en fena på återbruk, hållbarhet och omskapande. Hon har skapat en galaklänning av ett byggnät, en peruk av toarullar och  en haute couture kreation av kevlar. Och har följande citat ur   Jean Genets Tjuvens dagbok som devis:


Att bringa smaklösheter i samklang är höjden av all elegans.


Just nu gör hon kostym och scenografi åt bl.a Big Wind, Samra och Adas teater.


Se mer HÄR


MAGNUS LARSSON

Kompositör, kontrabasist, ljuddesigner. Magnus skapar även installationskonst som kombinerar metallkonstruktioner, video och musik. Gör musiken och ljud till Jag var här!


Magnus skriver musik främst för teater, dans och film. Han har som basist turnerat runt om i världen. Han gör gärna  kompositioner och  ljudinstallationer i komplexa ljudsystem där ljudbilden är en stor del av upplevelsen och kommunikationen med publiken.


Arbetat på bl.a. Satans demokrati, Riksteatern, Cirkus CIrkör, Östgötateatern, Tribunalen, Teater Tre, Gävle konsthall, Radioteatern, Orionteatern, Stockholms stadsteater och många många fler.


Se mer och lyssna HÄR